неділя, 5 лютого 2017 р.

Міносвіти готується до проведення ЗНО з права

Міністерство освіти і науки до 17 лютого розробить проект Порядку проведення єдиного вступного іспиту з використанням зовнішнього незалежного оцінювання для вступу на навчання для здобуття ступеня магістра за спеціальністю Право. Про це йдеться у відповідному наказіМОН, що підписаний міністром освіти Лілією Гриневич.

Також у рамках підготовки до проведення єдиного фахового вступного випробування на магістратуру Український центр оцінювання якості освіти має скласти календарний план підготовки та проведення тестування, здійснити друк зошитів із завданнями тесту та організувати роботу пунктів проведення ЗНО з права.
Як відомо, минулого року Міністерство освіти разом з 9-ма університетами вперше реалізувало пілотний проект із запровадження вступних випробувань у формі ЗНО на магістратуру.
Передбачається, що впровадження ЗНО з права стане одним з елементів реформування юридичної освіти, яку ініціює Міністерство освіти, нарівні з розробкою юридичного стандарту та напрацюванням загальної концепції реформування юридичної освіти.

Немає коментарів:

Дописати коментар